Meny

Inloggning

Användarnamn:

Lösenord:

Gästbok

Turné

Varför tar vi inte uppsala på turnén, 162 st av mina friens undrar vaför?

så Lång!
2006-04-03 Lada Palmér

Turné

Varför fortsätter ni inte ner till Älmhult när ni ändå är i krokarna? Vi har en stor lokal här som skulle kunna passa. Vi behöver bara se till att flytta undan lite möbler först.
2006-04-03 Sara

Kadaver utan inbjudan?

Hej
Är du möjligtvis ett kadaver som vi inte fått tag i och vill gå på kadaverlunch innan premiären. Sätt dig då och tryck i väg ett mejl om att, du vill gå, till kadaverlunch@lulespexet.com

Ses där!

2006-04-03 Direktör, Ordförande och Redaktör

Mer "tack"

Vilken toppen fin sida ni har fått, nästan så att man ska bli medlem igen... förlåt, jag glömmer alltid att betala in och sedan måste man ju hushålla med sina kronor. Men så fort som jag blir rik(are) så blir jag medlem igen. Jag lovar.
2006-03-29 Poncho Caput

Finfint

Wow, va snyggt det blev! Bra jobbat!
2006-03-27 Annica

Hurra!

Nu är spexet avslöjat! Buffalo Bill heter det. :)
2006-03-27 Mats

Wasaspexet kikar in...

Hej på er lulespexare!

Kollade in er fina sida och konstaterade att ni ser ganska proffsiga ut, av bilderna att döma. Vi ser framemot att ha er här i Vasa och önskar er hjärtligt välkomna!

Ses här! :)
2006-03-15 Direktrosan & sekreteraren

Premiär och Turné

Hejsan!
Vi hoppas att den nya sidan ska kunna komma igång snart, då kommer allt förhoppningsvis fungera mycket bättre än det gör just nu.

Premiären är den 22 april kl 14, releasen är den 27:e mars så efter det kan ni börja boka biljetter till den och andra föreställningar i Lule =)

Turnéplanen ser ut som följer
Torsdag 4 maj - Vasa, Finland, föreställning
Lördag 6 maj - Linköping, Södra Sverige, föreställning

Hoppas ni kommer och tittar på oss!!

// Dirran
2006-03-12 Liza

Inte för att...

Jo, alltså, hemsidan fyller kanske inte exakt att de funktioner man har förväntningar om, men... Ja, jo, om någon som vet kanske har lust att här i gästboken berätta vars den dära turnen bär av vore jag och Helen glada!
2006-03-12 Mia & Fängan

Premiär?

Hej på er!
Eftersom det i kalendern verkar vara en bild på isbjörnar i snöstorm så måste jag skriva ett litet inlägg här. Jag är nämligen intresserad av att veta när det är premiär av ert, förhopningsvis, trevliga spex och jag tänkte att de som borde ha mest koll på det är ni själva så därför blir min fråga, när är premiären?
2006-03-11 En som vill se spex i vår

Till Mia

Trist att du inte kan komma! Kan man hoppas på att få se dig på turnén?
2006-03-06 Tomas

Vårmycket

I år hade jag bestämt att jag skulle komma och se Lulespexets premiär. Men.. icke sa nicke. Jag ska till Turkiet just exakt då premiären är. Jaha, nästa år kanske...
Lycka till, iaf!
2006-03-01 Mia

Eldshow

Lulespexet kommer att hålla i en "sprakande" eldshow som avslutning på Vinterfestivalen. Har ni väldigt lite att göra på torsdag får ni gärna komma till Pussen klockan tre för att heja fram oss och kanske trösta oss efteråt.

/ Johan 3 och Johan 4
2006-02-16 Valle

Linköpingsspexet

Hej mina vänner!

Är det någon som kommer ner och tittar på linköpingsspexets premiär??? Jag är med och syr kläder minsann...
Det kommer bli ett superspex faktiskt. Jag lovar att ha kilten på mig också.
Kramar / jossan
2006-02-01 josefine

Bob kommer!!

Ni har väl inte missat att Chalmersspexet bob kommer hit och har föreställningar den 20 och 21 januari??

Så om ni har spexabstinens och vill se Gustav II Adolf kan ni köpa biljetter i B-huset under lunchen tisdag, onsdag och torsdag denna vecka.


2006-01-14 Liza

Filminspelning i Luleå

Filminspelning!!!

Under våren ska vi "Giraff-fim" Spela in en långfilm. "Black Island Sisters" Av Agneta Fagerström Olsson. Det handlar om tre kvinnor. Kajsa Ernst, Elisabeth Karlsson och Moa Zerpe i huvudrollerna.
Jag heter Frida och jag är ansvarig för alla statister och mindre roller som ska tillsättas.
Så ta chansen att få vara med i en långfilm, det är ett minne för livet.
Gör en intresse anmälan per mail till mig på.
info@giraff-film.se
eller om ni har några funderingar ring mig på kontoret 0929-22 0190

Mvh Frida Sandberg Giraff-film
2006-01-10 Frida Sandberg

Mer spex på TV

I morgon (onsdag) visas Shogun på Student-TV.
2005-12-13 Annica

medlemar utan access

för er som har betalt medlemsavgiften men inte fått tillgång till interna sidorna ska alltid höra av sig till webansvarige.
2005-12-06 Nikki Firecracker

Interna sidor

Hej! Undrar bara hur lång tid efter att man betalat medlemsavgift som man får tillgång till de interna sidorna?
2005-12-05 Sandra

22 April...

...har vi premiär för Lulespexet 2006. Då är alla hjärtligt välkomna. Det kan kännas som lång väntan, men det kommer att vara värt det...
2005-12-05 Liza

Styrelseposter

I styrelsen sitter man ett år i taget. Där finns en ordförande, som leder styrelsens arbete med stadig hand. En vice ordförande, som sköter kontakten med andra spex. En kassör, som håller koll på kronorna. En redaktör, som ansvarar för informationen till föreningen. En direktör, som ser till att det blir ett spex i år också. En festförvaltare, som förvaltar föreningens prylar och ansvarar för föreningens festande. Och slutligen en sekreterare, som dokumenterar precis allt.

För ganska precis ett år sedan definierades styrelsens huvuduppgifter som kontinuitet (föreningens traditioner), relationer (med andra spex), samt information (till medlemmarna). Med reservation för ändringar.
2005-12-02 Tomas

När?

Hello fellow spexers!
Vi har just haft vårt bejublade spex Vikingablod och jag sörjer över att mitt förmodligen allra sista spex i livet är över. Försöker hitta ersättningar för egna spexandet, och funderar på om vi inte skulle ta och komma upp och titta på er föreställning i vår... Vi hade ju himla trevligt hos er på vår turné förra året!

Men nu till frågan: NÄR har ni ert spex egentligen?! Hos mig är er kalender helt blank!

Spexa lugnt, och lycka till med tillsättandet av styrelsen :)

//Sara, Medicinarspexare i Umeå
2005-12-01 Sara, ordf i MESK

Poster i styrelsen

Vilka poster finns? Vad innebär de? Hur länge sitter man? Lite mer info vore bra, annars är det svårt att veta om det är intressant.
2005-12-01 Annica

Årsmötet

som ni alla vet är det årsmöte nu på måndag och vi i valberdeningen undrar om det finns några som vill ställa upp för kadidatur för styrelsen.
2005-11-30 valberedningen

Well-papp

Som exjobbare på ett företag som gör kartong måste jag sätta stopp för dumheterna med att kalla well-papp för kartong. Well-papp är en smutsig och elak och ofta brun produkt som görs bestående av två eller flera lager, där ett lager veckad (vågig) papp limmats på ett lager slät papp, eller mellan två lager slät papp. Kartong däremot är guds gåva till förvaring.

Kartonger kan dock göras av well-papp, men de är ofta elaka och springer iväg från ägaren för att ta sig till Wellington i Uzbekistan där Well-pappen inte blir retad av kartongen. Troligtvis är det det som hänt med skokartongen.


2005-11-30 Daniel

Va!!?

Det finns väl inga skokartonger som är gjorda av well-papp. och om så vore, well-papp är väl också kartong?
2005-11-29 emil.

svar till emil.

jo jag skulle bara svara på emil.s påståeende, nej skokartongen är gjord av vanlig wellpapp.
2005-11-13 Niklas

i ett hörn

Jo jag todde att jag såg kartongen på höstfesten, men det var så långt bort och jag var i ett sånt trevligt sällskap att en skokartong säker har det bra där borta vid börderna fluff och Knassen. Så jag lät bli att gå fram och fråga om det var min skokartong som satt där borta.
När jag sedan hade gäspat för många gånger under en kort stund och Linea hade gett sitt tillstånd för mig att gå hem. Då var inte skokartongen kvar därborta. Jag har mina misstankar om att häxan som var utkläd till Belinda Carlisle har trollat bort den. Eller så kan det ha varit hon som tog Skokartongen ifrån mig redan från början.
2005-11-13 Niklas

Både och

Men det var väl så att både kartongen och det tillhörande locket var försvunna? Alltså kan ingen av dem gå på höstfesten.
2005-11-11 Annica

hmmm

Är inte locket gjort av karton...simsalabim, problemet löst!
2005-11-11 emil.

internt

för övrigt tycker jag att jag borde komma in på de interna sidorna nu när jag faktiskt har betalt medlemsavgift och allt!
2005-11-10 peter

lock?

vad vill du helst hitta? locket eller kartongen? om man vänder upp och ner på locket blir det inte en kartong då? vad är det som bestämmer vad som är lock och vad som är kartong? om kartongen skall gå på höstfesten kan den då ha locket som huvudbonad och kan locket då i sin tur påstå den har kartongen som sin huvudbonad?
2005-11-10 peter

fortfarande borta

nä den är fortfarande bort. Jag såg senaste den för... ja det var nog jätte länge sen, men den är fyrkantig och har lock eller den hade det när jag använde den senast. Det är fult möjligt att locket har försvunnit nångång medan skokartongen har varit borta.
2005-11-08 Niklas

hittad?

hur går det med din skokarton niklas? jag tyckte jag såg den på regnbågsallén men det smet ifrån mig. fast när jag tänker efter kan det inte ha varit den. den här hade nämligen inget lock. den hade en brun hatt. med band. kanske dyker den upp på höstfesten? så många frågor och så lite svar!
2005-11-08 peter

borta

jag har tappat bort min skokartong. Är det någon som har sett den?
Den ser ut som en... ja den är fyrkantig och har lock procis som en bra skokartong ska ha. Den har ett viktigt innehåll.
2005-11-07 Niklas

Spex på TV

Va, ett av de Lulespex som jag missat på TV! Då måste jag ju se till att jag får upp min nya TV i lägenheten innan fredag. Också måste jag försöka komma ihåg att titta på det sen, jag får nog skriva upp det :)
2005-10-25 Maria

Tack

Hejhej. Vill bara titta in och tacka för besöket på vår spexpremiär i Linköping. På onsdag har vi andra föreställningen och då lär snöbollarna gå åt :-)
2005-10-24 Emma i Holgerspexet

Spex på TV

Ett tips för alla som inte orkar vänta till premiären av Augustus 2006: På fredag kl. 19.00 visar Student-TV Nyköpings Gästabud.
2005-10-24 Annica

Söka scen

Man får gärna söka ensemblen också. Det kan man göra fram till den 7 november, då de obligatoriska dramaövningarna börjar.
2005-10-17 Regi

Söka grupper

snart är det för sent att söka dekor och sy & smink, men det går bra några dagar till.

Så är du också intresserad, sök!!!
2005-10-16 johan dekor

Grupper?

Hej! Är alla grupper färdigtillsatta??
Har precis sökt sy-och smink, men undrar om det är försent?

//Liza (ej direktörn)
2005-10-16 Liza

22 april

Premiären alltså !
Helgen efter påsk om det är lättare att komma ihåg =)
2005-10-15 Liza

Det är ju så kul!

Ja, jag känner att jag har lite ont om tid ibland... att hinna med allt jag vill göra och allt man måste göra! Men dramaövningarna är ju så kul! Så ni kan räkna med att jag fortsätter komma, varje måndag och varje torsdag.
2005-10-13 Maria

När??

När är det premiär i vår?
2005-10-08 Mia

Det blir inget

av med nollespexet, inte för min del iaf. Lycka till med sista föreställningarna. Och Liza: Lycka till med uppstarten!
2005-08-22 Mia

jag måste ange en rubrik

Jag hinner också gå på nolle-föreställningarna! Tjoho!
2005-07-11 linda

Hohoho

Jag kanske också ska gå på nolleföreställningarna, vore ju märkligt om jag redan skulle missa ett års spex...
2005-06-16 Mia

Datum

Nolleföreställningarna är : 28-30 augusti.
Missa inte det nu Hanna!
2005-06-15 Jacob

Snart host

Ja nastan i alla fall. Jag skulle vilja veta exakt nar nolleforestallningarna ar sa jag kan komma o titta pa er da!!
(Maste planera nu!)
Hannis
2005-06-12

NY DIREKTÖR!!!

GRATTIS Liza!
2005-05-10 emil.

TACK!

Tack tack tack för att ni förgyllde min kväll igår med ett superfantastisktgrymt bra Spex!!!!! Ni är otroliga! Jag skrattar fortfarande =)
2005-04-23 Tessan

Depuis la FRANCE

fantastiskt spex

BRAVO POUR L"ORCHESTRE
2005-04-22 Pierre

Tack för Lundabesöket

Vill också stämma in i lovsångskören. Som kadaver blir man glad över att spexet fortsätter att hålla sån fin kvalité. Sångnumren får extra plus i kanten, imponerande! Eftersom jag missade premiären så var jag extra tacksam för turnéstoppet i Lund. // turnéledare 2000
2005-04-21 Daniel

Underbar Linköpingsföreställning!

Oh, hur ljuvligt var det icke att skåda Er uppsättning! Bäst hittills. Hög och jämn kvalitet på alla i spexet ingående komponenter. Wow! Fet respekt till er!
2005-04-19 Karl-David i Holgerspexet

Tack

Nu är det 50 zombies som har återvänt till Luleå efter en ganska så härlig bussresa från Lund.

Jätteroligt att ni tyckte om vårat spex, nu är det bara ett år till vi kommer nästa gång.
2005-04-18 emil.

Bra spex

Sa det verkar som om arets spex var minst lika utmarkt som forra arets..! Ska bli spannande att se det i host!
2005-04-18 Hanna

Bäst

Tjenare,
fantastiskt spex idag. Jag såg framsidan på programblandet innan jag gick in och tänkte att om spexet är lika stilrent och snyggt som detta blir jag imponerad... och så blev fallet =) Alla levererade! Extra impad var jag av skådisarna som va mycket duktiga och levande!!!

//gamal Katharsian, färsk holgerspexare
2005-04-16 imre

Imponerande

Såg spexet igår och efter att ha sett några spex (och annan amatörteater) måste jag säga att jag blev otroligt imponerad av kvaliten. Sångnumrena är otroligt bra och hela föreställningen andas proffsighet.

Mycket bra
2005-04-14 BjörnE

???

Kan man satta emot pa alla eller gar det bra att valja vissa?
Festa hart! Det var val det turnen gick ut pa egentligen!
2005-04-14 Hanna

Heta tips

Jag sätter pengar på svaren:
-Ja
-Ja
-mer än 180 min
-Underkläder
2005-04-13 johdan
Tidigare Senare

Skriv inlägg

Lösenord

Rubrik

Namn

Email

Inlägg

Gjord av svett och tårar, inget blod; men mest av webbgruppen 2005