Meny

Inloggning

Användarnamn:

Lösenord:

Gästbok

Dålig ursäkt

Mmm, jag stannare i Sthlm på grund av en så usel ursäkt som exjobb. Veckorna är så hektiska nu att helgerna måste vikas åt lokal rekreation.
2004-11-10 emil.

Emil -

jag åker upp. Inte du? (Jag lovar att hålla ställningarna. Först lodräta, senare vågräta!)
2004-11-08 Mia

stockholm

ar ett aldelles underbart daligt forslag
2004-11-08 peter

JA!!!

Jag håller med dig Katta, om inte jag kan åka upp så vill jag iaf inte missa höstfesten...Mia, ska du upp?
2004-11-07 Emil

varför inte lägga höstfesten i sthlm??

jag vill ju oxå gå på höstfesten... men jag kan inte åka till lule då. mitt förslag är att vi lägger höstfesten här nere fast ett annat datum...
hoppas alla spexar har det bra uppe i norr?
2004-11-07 katta

det

...har jag svart att tanka mig
2004-11-07 peter

Shit

... jag är mållös
2004-11-05 Mia

mia

jag har hort att sma barn inte forstar ironi...
2004-11-05 peter

Nä, Peter

Det var solen och dom salta vågorna och den heta sanden (och kanske Hannas blick) som värmde dig, det jag skrev förde möjligtvis med sig en liten kall bris, men det märkte du nog knappt av..
2004-11-03 Mia

valdigt

tack mia. det varmde.
2004-11-03 peter

Konstigt

Konstigt att man kan prestera så mycket utav någonting som man inte ens vill. T ex ... ja, vad ska jag ta... hmhm.. PETER - du vill inte gnälla & ändå är det kanske det jag allra mest förknippar dig med. Nää, allra mest är det nog att du är sur, näst mest gnällig. hehe
2004-11-02 Mia ;)

mycket gnall

nu vill inte jag vara den som gnaller men spexet ar fortfarande skyldigt mig ca 200 spann tror jag fran umeresan. da skulle man kunna tycka att jag borde fa vara medlem for de pengarna och lagger man dessutom till rantan sa borde jag fa ett marke och en pin ocksa eller vad sager du anders? i vilket fall som helst sa hade jag glomt mitt losenord. bara sa att ni vet. johannes forsten. far jag vara med i uppsattningen som programbladskrangare? fast bara pa nolle-p-forestallningarna. jag behover ingen plats i turnebussen eller nat sant. frys inte ihjal dar uppe allihop...
2004-10-30 peter

Emil

Det finns en sida man kommer åt utan att vara aktiv medlem. (den finns inte under internt)
Därför går det att få nytt lösenord även om man inte är aktiv, man måset bara ha varit medlem.
2004-10-29 David

Simon

Hej framför allt Simon men också alla andra.

Anledningarna till att vi inte vill ha så många ljudtekniker är flera. Först och främst är det av kommunikationsskäl. Förra året märkte vi att vi ofta var tvugna att upprepa information till ljudteknikerna då budskapet inte hade nått riktigt alla. Det resulterade ibland i att föreställningen blev lidande. Ju färre ljudtekniker man har att informera desto enklare blir informationskanalerna. Med färre ljudtekniker hoppas vi också på att ljudteknikerna både får, och tar sig tid att lära sig föreställningen bättre och därmed också prestera ett bättre resultat.

En annan anledning är av uppsättningsstorlekskaraktär. Uppsättningen börjar svälla till personantal och har snart nått de 50. Den begränsande faktorn är att vi ska kunna erbjuda alla en plats i turnébussen och samtidigt ha plats för packning och dekor. Förra året åkte vi i en buss som tog gissningsvis ca 55 personer och då var de 10 platserna längst bak upptagna av dekor och packning. Personbegränsningen drabbar alla grupper, inte bara ljudteknikerna.

Vi vill gärna att ni är med på ett eller annat sätt och är måna om att hitta en bra och praktisk lösning

Kontakta mig på direktor@lulespexet.com eller Fredrik på orkester@lulespexet.com så löser vi problemet.
2004-10-29 Direktör-Johannes

Ljudtekniker

Hej Simon!

Jag har vidarebefordrat ditt inlägg, du kommer snart få ett svar.

/emil.
2004-10-28 emil

peters inloggningsproblem

Men det funkar väl inte om han är inaktiv medlem...det är bara till att betala medlemsavgiften. 150 kronor bg står längst ner på sidan. Grattis!
2004-10-28 emil

Peter

Om du tittar under in loggingings rutan så fins där en länk "försök här" klicka på den och skriv in hela din epost address. Så kommer förhoppnings vis ett nytt lösenord till dig via mailen (kan ta upp till 10-20 min).

Om inte maila "web@lulespexet.com".
2004-10-28 David

vadan denna inställning?

Vet inte om det här är rätt ställe att skriva detta på men det kanske går fram till dom det ska iaf.

Vi var fem killar som erbjöd oss att sköta ljudet till spexets föreställningar i år, men då tyckte "ledningen" (om jag förstått detta rätt) att det var en kille för mycket. Vad spelar det för roll för er (vilka ni nu är) hur många vi är? Det är ju inte så att vi får lön för vårat jobb. För oss skulle det kännas som en trygghet att var fem.

Det skulle vara roligt att sköta ljudet och även en bra erfarenhet så jag hoppas att ni ändrar er och säger något i stil med "Hmm...JO fem personer är precis vad vi behöver!" =)2004-10-28 Simon (f.d spex-saxofonist)

david

skall man behova komma ihag sanna saker ocksa? for ovrigt har jag visst glomt bort losenordet. sa det sa! det spelar val ingen storre roll om det fungerar eller inte?
2004-10-28 peter

@Peter

Föresten så är inte felet att du inte kan lösenordet, utan att du inte står som aktiv medlem.

När betala du medlems avgiften senast?
2004-10-26 David

Inte Emil....

Peter:
Titta under inlogginings rutan :-)
2004-10-26 David

emil

jag har tappat bort mitt losenord till de interna sidorna, vad skall jag gora? hur skall jag klara mig?
2004-10-26 peter

har ar kallt

nej jag skojade bara. tack for prickarna niklas. kan du ta och flytta over dem till mina meddelanden da?
2004-10-25 peter

i forra mailet

glomde jag skriva min signatur
2004-10-23 Hanna

tonen

Jag forstar inte den otrevliga tonen som praglar vissa inlagg i denna gastbok. kan inte spexet sponsra alla som vill komma vetja!
For ovrigt sa vill jag paminna erik borjesson om att jag rakar ha tva gratis teaterbiljetter som jag ska hamta ut nan gang i framtiden, bara sa du inte glommer det.
Idag har det for ovrigt varit sa varmt har pa stranden att inte ens glass och pina coladas kan mildra hettan .. puh det ar jobbigt...vad har ni for vader sa ni?
2004-10-23

det Peter saknade

jag tänker vara snäll och ela med mig lite prickar till Peter. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
2004-10-22 Niklas

Jag kan visst

Klart jag kan när det är höstfest! Det är ju en prioriteringsfråga!
2004-10-22 emil.

Hanna & Peter - Håll käften & knip igen!

Kan ni inte komma får ni skylla er själva, nå"t schlagerslut blir det inte. Kanske lite dans, men inget schlagerslut. Och; eldorado är INTE stenålder, det var det sista riktiga spex som gjordes i Luleå.
2004-10-21 Mia

hostfesten

jag tankte bara beratta att jag antagligen inte kommer pa hostfesten. hoppas ni klarar er utan mig och inte glommer schlagerschlutet eller nagot annat vesentligt. jag kan for ovrigt inte stava.
2004-10-21 peter

vanta nu, vanta sa jag...

...har ni varit i sundom????!!!!
Jaha, det kanske bara var staben eller... borjar kannas som man missar allt det roliga, hostfest snart oxa som man missar attans..
kan inte den har sidan fyllas med lite nya bilder snart, eldorado kanns stenalder
kram pa er
2004-10-21 Hanna

Spexare på Lappfejden?

Jag kommer att (med störst sannolikhet) åka upp på Lappfejden nu i början av nästa månad. Kommer det att finnas några lulespexare på plats? Jag (och min overall) är nämligen hemskt intresserad av lulespex-märket jag stötte på under dimman i Umeå. Finns det verkligen ett sådant märke? Eller var det bara någonting jag "såg"?
2004-10-21 Umespexspöketpåcantervillehelvetehunk-Alexander

Säkert ett datum du inte kan, Emil!

hehe
2004-10-20 Mia

När?

Vilket datum är höstfesten?
2004-10-18 emil.

höstfesten

jo biljetterna kommer osm vanligt att säljas i Centrum under luncherna veckan innan, och festen kommer att vara i Gelbe som vanligt. Som vanligt bjuds det på punsch. För oss medlemar kostar det 50 kr övriga är det något dyrare 80 kr.
2004-10-17 Niklas

Åhhh, NEJ!

Hur kan det bli så här???! Den enda helg jag är uppbokad för under hela våren har ni lyckats välja för att ha premiär på... It must be a sign. och jag är itne den som sätter mig upp mot högre makter.
Men höstfesten kommer jag mer än gärna på.
2004-10-13 Anna-Maria Harbom Hedberg

13 nov

13 nov höstfest 50-80 kr Gelbe mer info kommer
2004-10-12 Niklas

Mycket händer

Det är stabsöverlämning i helgen som kommer. Det blir mycket kul. Höstfest blir det någon gång (NÄR?). Sedan blir det teambuilding med uppsättningen kring Lucia. Dramaövningarna har hållit på ett tag.

Förresten, hur vore det om fröken Hanna meddelande vad hon sysslar med någon gång (speciellt till övertecknad som är väldigt nyfiken). Ett mail kanske, vad vet jag!?


2004-10-11 emil.

spex 2005

halla vad hander i den har foreningen egentligen. Nagra dramaovningar pa G? Kan man fa lite uppdatering tack?
nej... ska nog dra o surfa nu
puss pa er
2004-10-10 Hanna

Inga bilar

Nej, jag har ju aldrig ens haft någon bil. Däremot har jag vunnit i Nattjakten ett par gånger, och så försöker jag komma med i Fördomsprofilen: Litteratur när jag känner för det.

I morgon bär det av till Rättviks marknad.

Anders
2004-10-01 Violanders

På tal om radio

Hej Anders. På tal om radio kan jag ju fråga dig, har du varit i radio i ett program där en snubbe hjälpte dig att fixa bilen?
2004-09-27 Jaxell

Nej, han rör ju på sig.

Nej, det var originalet. Texten går "v"oktabrje, v"oktabrje" (med reservation för stavningen) vilket betyder ungefär "i oktober" i denna stilsäkra pastisch på sovjetromantisk sjömanssång. Vilket i hastigheten inte är så himla olikt "han är död". Dessutom kan jag intyga att Akademien aldrig har låtit så mycket, även om vi gör vårt bästa...

Apropå inget vill jag göra lite smygreklam för operetten "Glada änkan" å Gefle Teater i januari och februari.

Anders ("Mi velimo dase, dase, veslimo!")
2004-09-25 Violanders

Han är död

Denna sommar hände någonting mycket intressant som jag inte tagit mig för att kolla upp förrän nu. Jag körde i en bil och lyssnade på bilradion. Precis då var det Hej Domstol, och de var på väg att utnämna "årets Balth".

Som de föll sig så inledde de denna ceremoni med temat från Röd Oktober, MEN..... Jag är fast övertygad om att den text de sjöng där var "han är död, han är död". Så såvida inte lulespexet gjort en rippoff på någons annan text spelade Hej Domstol i P3 ett spår från 1999 års lulespex.
2004-09-23 Jaxell

Strålkastareförare sökes!

Någon som skulle kunna ställa upp och styra höger strålkastare under nolleföreställningarna?
2004-08-23 Emil

utpressning

Man kan tycka att man borde komma in på de interna sidorna så länge man är med i uppsättningen åtminstonde. Tro inte att höger strålkastare kommer att bli nåt bra om jag inte får komma in!
2004-08-23 Peter

ever

Eine tolle SeiteSehr informativ und gut gestaltet.
Es hat mir sehr weiter geholfen!
Macht weiter so!

Länkar borttagna av WebAdmin

2004-08-12 anna

alemein

Ciao ragazzi ho finito la nuova veste grafica del sito
Se passate fatemi sapere cosa ne pensate

Länkar borttagna av WebAdmin

2004-08-12 tom

Tja Kleo!

Nu går det alldeles utmärkt att läsa datumen i kalendern. Förut visades de bara internt. Datum är annars 29-31/8
2004-08-11 Emil

Nollespex?

Hej alla spexälsklingar!

Söker förtvivlat efter det datum som jag tänkt komma upp, nämligen det som nollespexen är...? Kanske letar dåligt?

Hoppas allt är bra annars och att ni är riktigt utvilade tills dess! :)

Kraaam från Kleooopatra!
2004-08-10 Jaaanet

Avgift igen

Borde det inte vara i spexets intresse att så många som möjligt är medlemmar? I så fall borde info om hur man blir medlem finnas lättillgänglig nånstans på hemsidan.

Emil: Kan du se till att jag också kommer in? Betalade häromdan.
2004-07-14 Annica

Mail

Jenny: Om inte David redan fixat det så skicka ett mail till web@... så jag får din mailadress (OBS, skriv den inte här).
2004-07-14 Emil

Betald medlemsavgift

Men om man redan har betalt medlemsavgift typ mars nångång och inte kommer in.
Är det någon typ av diskriminering på gång för alla som inte är på plats i Lule? =)
2004-07-14 Jenny

150

kronor
2004-07-11

Medlemsavgift

Kan hjälpa med en sak längst ner på samtliga sidor finns bankgiro nummret:

övrigt bankgiro: 5583-8528

Resten får någon annan svara på
2004-07-10 David

Medlemsavgift

Jag kan inte längre logga in på de interna sidorna, vilket jag antar beror på att jag inte har betalat medlemsavgiften. När jag försökte åtgärda problemet insåg jag att det var svårare än jag först trodde. Har letat som en galning men inte hittat nån info om till vilket konto man ska betala eller hur hög avgiften är. Kan nån hjälpa mig?
2004-07-10 Annica

Super!

Jättesnyggt David. Blev bra, kul att du med bilden på Eldoradokilten även fick med programbladet från Eldorado.
2004-07-02 Emil

För er som undrar

Om det är någon som undrar vad jag vill använda kilt/prul bilden till så kan ni ta en extra titt under "lulespex" då tänker jag främst på sidorna eldorado, en vikinga saga, kleopatra och olympia så kanske ni kan få er en uppfattning om vad jag vill komma.

(dessa var de bilder jag kunde komma åt lite fort, bytes gärna ut mot bättre)
2004-06-30 David

jättegamla, typ före olympia

jo jo, nu känner man sig verkligt jättegammal!
Jag ska försöka damma av orginalkilten och "prularna" som jag antar är de två plåtar med Linné och Leonardo emblemen.

Kul idé!
Återkommer

2004-06-30 Kristin

bra david

Ja gör det!!! Speciellt ni som är jättegamla typ från före Olympia.
2004-06-30 emil

Kom just på en ideé

Jag skulle vilja ha en bild på varje års klit med motsvarande års prul (bara en prul på bilden för er som har många :-)

skicka bilden/bilderna till web@lulespexet.com
2004-06-29 David

Gamla bilder

Jag har inga bilder äldre än nyss, vi kommer inte åt den gamla hemsidan och jag vet inte om det ens fins några bilder kvar där om vi skulle göra det. De som är medlemmar kan själva lägga till bilder i vårt foto album sen väljer vi i web gruppen ut de som skall visas på de externa sidorna.

Är det någon som inte är medlem men som har några gamla bilder så går det bra att sicka dem till web@lulespexet.com
2004-06-28 David Åberg

Jag gråter...

...av lycka när jag ser alla fina spexare i kilt på bilderna på sidan. (Jag och Bea Å drev hårt igenom denna fina tradition 1994, och mosade mattan med den otroligt fula spexslipsen (förlåt Johan R). 10 års jubileum!!!

Asså jag är ett sånt gammalt kadaver så ni fattar inte, med i uppsättningarna N&S, Linné och Leonardo.

Vem vet nån gång kanske även jag får återkomma till en ruggit bra spexpremiär (har småbarn gubevars). OM ni turnerar så långt som till el Stockholmo kommer jag som ett skott! (Linkeboda är ju inte heller så långt bort, men jag har tappat spex-fästet helt temporärt)

Hörrni som har koll, finns det några bilder kvar från äldre spex än aldeles nyss? På gamla sidan låg det lite från förhistorisk tid, och det vore ju kul att se nån bild från alla spex, för att bli lite gråtmild och minnas fornstora dagar (mina alltså, inte spexets).

Sjunger ni Bobrikov och "Jag sitter här och smuttar på en Reimersholms" fortfarande, kanske "Alla tallarna" eller har de förpassats i barmhärtighetens glömska?

Pussar i Massor till alla Spexare av alla sorter, kadaver och aktiva
Kristin
2004-06-28 Kristin Wester

grillning

hej
då var det dags för juniaktiviteten i maj.
En grillning på lördag den 29 maj, klockan 16.
Tag med det du själv känner för att äta och dricka. Spexet står för kol, fotboll och krocketklubborna.
Vi ses vid den där gräsytan innan nollkelvinborn, alltså innan man kommer över till björx. Där finns det fotbollsplan och en grill, men inget galler för det. Så om det är någon som har tillgång till ett galler eller en hel grill så kan ni ta kontakt med mig.

skulle det bli regn så ställer vi in allt.
2004-05-26 Niklas

bildarkiv

Skulle vara trevligt om några av dessa blider hamna på spexets hemsida/bildarkiv så att även efterkommande spexare kan se hur roligt man kan ha (hadde det) i spexet och hur tidigare spex såg ut även om du har gjort en väldigt fin sida Emil så är det inte säkert att man hittar dit om man vill se på blider från lulespexet, framför allt inte om ett par år. Spexets hemsida finns då för hoppningsvis kvar på samma plats.
2004-05-18 ett annat kadaver

Re: bildarkiv

Jodå, gå till min sida så hittar du bilder.
2004-05-17 Emil

Bison

Varning!
Bison är lös!
2004-05-10 Charter Glenn

bildarkiv

det är merkligt att bilderna i ert arkiv fortfarande är i från Eldorado. Finns det ingen med kamera detta år?
2004-05-04 kadaver

Bison

Kan ni höra mig?

Humlor flyger. Fåglar kvittrar. Harar skuttar. Sorkar bits. Bävrar gottar sig i värmen. Grisar bökar. Kor går fria i hagen. Hästar parar sig. Snön smälter. Grönskan gror. Glass. Ljuva dofter. Kort sagt: BISON är här igen.


2004-05-03 Krås Retro

hemma

hej!
nu är jag hemma!
2004-04-30 David II

svar på tal

Tjaba! Allah!
Det är (bas)David som skriver ifrån D-huset. Värsta festeeeeeen! Nu sitter man här och nyktrar till som bäst. Tack! Alla medspexare för en fantastiskt rolig tid hoppas stjärnorna står i rätt formation nästa år så att jag får uppleva ett till spex till nästa år. Annars: Vi ses i höst. Skål!
2004-04-30 David Wahlund

..

suck david är så *piiiip* seg, usch va lång tid det tar för grabben att skriva
2004-04-30

..

suck david är så *piiiip* seg, usch va lång tid det tar för grabben att skriva
2004-04-30

Hej alla!

Sitter här med (bas)David i D-huset och är skapligt förfriskad. ... klockar är typ... hmm... 04:57....nu kom Thomas också hej hej Thomas! eeeh... jajaj tack Spexet för en mkt trevlig vår, det har varit skiiiiiitkul!! hoppas vi ses igen nästa år! /(sax)Joans tsssssssssssssssssssssss gonatt
2004-04-30

Det var ett spex det!!!

Det var ett spex det...

Har kramp i magen efter att legat dubbelvikt hela föreställningen.
Ni har gjort ett kanonjobb allihopa...

*kramar Figge*
2004-04-29 Figge

Suveränt i Linköping

Även en ex-MESK:are såg spexet, fast nere i Linköping. Jag och mina Holgerspexkompisar njöt av något av det bästa vi sett på en spexscen, om än med något annorlunda inledning........Ring,ring - färgen på bilen är röd...
2004-04-28 Emma

Tack för en bra föreställning i Umeå!

Skitkul att ni kom med er föreställning till Sagateatern i fredags! Ni var jätteduktiga och jag stormtrivdes! Det var mitt första lulespex och jag blev inte besviken! Tyvärr var vi inte så många representanter för MESK i publiken men det hör väl ihop med att vi har lågsäsong så här på vårterminen... vi får bättra oss till nästa gång! Välkomna tillbaka, och välkomna i höst och titta på vårt nästa spex!
2004-04-27 Sara, Medicinarspexet i Umeå

Spexförställning i E-län

Frånsätt brandlarmet var det en mycket underhållande föreställning. Positivt överraskad, spex låter amatörmässigt men den här förställningen var väldigt bra, proffsig,en extra ros till änkedrottningen. Hon var magnefik.
2004-04-27 Lennart Pettersson

Tack!

Hej, ville bara skriva och tacka för en grymt bra föreställning och en mycket trevlig fest i lördags!!!

/Erika, iSpexet
2004-04-26 Erika, iSpexet

Pöss

Tack för en underbar föreställning igår! Ni var underbara!
2004-04-24 Umespexarna

Sofia!

You"ve got mail...
2004-04-19 Emil

Spex i Linköping

Hej hej!
Såg att spexet kommer till Linköping. Som gammal Lulestudent är det ju mer än underbart!

Det jag undrar är om någon har någon koll på hur biljettförsäljningen sker för turnéspexen?

Jag vill ju komma och se!

2004-04-18 Sofia

Spexpremiär

ÅÅÅÅHhhhhhh det ska bli kul med spexpremiär igen! Och punschpaus och snittar (?) och kårenfest och gyckel. Jag längtar.
2004-04-15 Anna-Maria

Holger tackar!

Vad ni är gulliga!
Tack så mycket för namnsdagshälsningen!
Kram från Holger!
2004-04-02 www.holgerspexet.com

Gamla spexare poppar loss!

Upplev gamla spexare poppa loss på kåren i morgon fredag (2/4) kl. 20.30.
esbjörns vänner spelar soul, pop och jazz. Välkomna!
2004-04-01 Marcus

Eller

Eller på framsidan www.lulespexet.com
2004-03-29 David

Kadaverlunch

Se internt....
2004-03-29 David

Kadaverlunch

Hejsan
Jag undrar vem det är som håller i kadaverlunchen dvs vem skall man anmäla sig till?

2004-03-29 Kenneth

Gummiband med fåglar?

Hmm... Vad är det jag ser om gyckel med fåglar? Vilken vansinnigt dum idé. Tänk på de stackars vackra djuren. Lika vansinigt som att kedja fast en vattensköldpadda på Johannes. Urbota dumt.
Snygg affish förresten.
2004-03-28 Alexander

På återseende

Tack för att ni kom, vi längtar redan efter våran bättre hälft skall komma tillbaka...Hoppas ni hade en trevlig föreställning och fest. Tusen kramar från Ume!

2004-03-22 Mathilde, ordf Umespexet

Snart

Ses snart då, gullisar! :)
2004-03-20 Umespexet

Hej Emma!

Vilket supervälkomnande vi kommer få. Det skall verklign bli grymt kul att komma ner till er. Jag var ju med på LiSS premiären för några veckor sedan och en av de bästa sakerna under hela evenemanget var naturligtvis godiskorgen från Holger. Intressant att hälsospexet delar ut en godiskorg, det underröjer ju alla tvivel man någonsin haft iaf!
2004-03-14 Emil

Linköping

Hejhej!

Fick nys om att ni ska komma till Linköping på turné. Jag är med i Holgerspexet, som alltså Linköpings yngre spexförening (dvs yngre än LiSS).
Jätteroligt att ni kommer!
Nu när dubbelt så många spex i stan vet om det ska vi försöka bli dubbelt så många i publiken också :-)
Ser fram emot föreställningen!
Lycka till på hemmaplan och i Ume också!
2004-03-11 Emma i Holgerspexet

kontakt

ja jag vet inte om vi verkligen behöver kontakter er snarts. Eftersom jag har gett dig två telefon nummer. Men det är klart, vill du verkligen ha telefon nummret till fröken ur i LA. Så kan du höra av dig igen.
2004-03-09 niklas

Kontakta mig

Hej! Vill någon ur detta spex kontakta mig...snart. Jag undrar mest hur ni tänker ta er till Umeå?
2004-03-08 Mathilde, ordf Umespexet

.

Inte gummibanden alltså, utan fåglarna. Ja Johannes, jag vet att jag gjorde ett syftningsfel.
2004-03-02 Sara

Konstig rubrik...

Det blev ju knasigt. Jag hade ju inte tänkt ha mitt namn som rubrik, utan som avsändare. Tänk så tokigt! Nästan lika tokigt som om man skulle göra ett gyckel med fåglar i gummiband som stressas ihjäl.
2004-03-02 Sara

Sara

Nähä, kan dom inte!
2004-03-02

Konstig text

Fast du gjorde det i Lulespexet så texten är korrekt.

PS. även om du blundar så kan faktist andra se dig
2004-03-01 David

Konstig text

Jag tycker att texten på spexets förstasida är konstig. Jag har då aldrig sett en lulespexare gå ut med soporna (de gånger jag själv gjorde det blundade jag)...
2004-03-01 Sara

17 april

17/4
2004-02-23 Emil

När

Är
Premiär-
en?
/T
2004-02-17 Thomas

När

Är
Premiär-
en?
/T
2004-02-17 Thomas

Sådärja...

...nu ligger det några stycken där!
2004-02-16 Emil

Hej Anna!

Tack så mycket för en trevlig föreställning och bankett. Bilder kommer inom kort komma upp på min hemsida om inte annat.
2004-02-10 Emil

Lulespexare i Linköping 7 februari

Tjipp!! =D

Har ni spexare som var hos oss i Linköping på premiären lite kuliga bilder att skicka mig? Hade Halmstad nääästan till bords! =)

Bilder vore kul!!

Hoppas ni hade det bra här!

Kram, Anna
2004-02-08 Anna

Älsklingar

Hej kära vänner.

Styrelsen: kolla er mail!!!

Resten: Välkomna på spex i mars....fler detaljer snart.

Stora kramisar
2004-02-05 Mathilde, ordf umespexarna

Jag gör ett test

Hej hej och gott nytt år också.
2004-01-06 Mia

Saknad information...

Jag saknar lite information av roliga människor som vill bli medlemmar i spexet.. nämligen e-mailadresser.. många betalar men ger inte ut nån e-mail.. det gör att det blir svårt att ge dom tillgång till dom interna sidorna här på lulespexets cybersida... och sen kanske dom missar rolig information om vad som händer i spexet.

vore bra om dom som vet med sig att dom inte lämnat nån e-mailadress skickar ett litet mail till gusane-2@student.luth.se eller dwargh@bredband.net så jag kan fixa till medlemslistan och ge er tillgång till interna sidorna.
2003-12-09 "Sören"

Saknad information...

Jag saknar lite information av roliga människor som vill bli medlemmar i spexet.. nämligen e-mailadresser.. många betalar men ger inte ut nån e-mail.. det gör att det blir svårt att ge dom tillgång till dom interna sidorna här på lulespexets cybersida... och sen kanske dom missar rolig information om vad som händer i spexet.

vore bra om dom som vet med sig att dom inte lämnat nån e-mailadress skickar ett litet mail till gusane-2@student.luth.se eller dwargh@bredband.net så jag kan fixa till medlemslistan och ge er tillgång till interna sidorna.
2003-12-09 "Sören"

Kårspexet

Var och såg Kårspexets urpremiär igår på södra teatern tillsammans med Johannes och Måns. Det var väldigt bra, och roligt. Det kommer en resumé av det lite senare...
2003-12-03 Emil

Ett roligt chalmersspex. Faktiskt.

Jo, tänkte bara säga att jag var och såg chalmersspexet Vera idag. Riktigt roligt, flera gånger! Och så hade dom ju sex (tjejer) på scen!
2003-12-02 Pz

Årsmötet

Tänkte bara säga att dom som var på årsmötet och vill ha balans-beräkningen och kanske några andra uppgifter angående ekonomin är välkommna att skicka ett mail med förfrågningar.. så utlovar jag svar.

dom som inte var på årsmötet men ändå vill ha uppgifter får åxå maila.


//Cash & time is the answer
2003-12-02 "Sören"

Idag...

...ska jag gå på föreningens årsmöte!
Vi ses
2003-12-01 Anna-Maria

TIll Lule

Om man vill få lite umevibbar kan man gå till kåren i Lule i helgen då Snösvänget kommer vara där å rocka fett tillsammans me Luhrarne. Och i Snösvänget finns det ju ca...hur många umespexare som helst. Så kom dit förbövelenvettja!


2003-11-27 Jeppe, umespex/Snösvänget

Spex?

Är det inte ett gyckel du menade att du ville utföra på sittningen?
2003-11-25 Besserwisser

Björn!

Hej hej!

Ja du skulle kunna skriva i hop ett manus och spela två roller... Försök hitta på något tema och något du vill säga med det du gör.

Det är mitt tips. Andra som har tips?

// Spexare
2003-11-22

Spexförslag

Jag ska på en sittning ikväll och skulle vilja göra något kul spex. Är det någon som har ett förslag på något relativt enkelt spex som en person kan göra?
Tack på förhand
mvh
/Björn
2003-11-22 Björn

Vi på björx

Jag har åter vänt till den virtuella verkligheten igen :-)

Det var nära där ett tag men jag överlevde.

(Har fått till baka nätet på björx)
2003-11-18 David

Vilken fest!

Gud vad kul jag hade, hade ni? Jag hade mycket trevliga bordskamrater och ett sånghäfte fyllt av roliga och bra låtar... Tack alla ni för en underbar kväll!!

Kram!
2003-11-14 Emelie

Skambord...

...vore kanske på sin plats för nån som kan glömma en så viktig sak.
2003-11-12 Emil

höstfesten

jag kommer. tänkte bara berätta det för alla ifall jag skulle glömma att köpa en biljett. om jag känner mig själv rätt så finns det en överhängande risk att jag skulle råka glömma en sådan detalj. kommer gör jag i alla fall. kanske kan sitta utanför och titta på eller nåt?
2003-11-12 peter

Jäv#*%&*#¤

Nu är det så att de har snott switchen för oss ute på björx detta betyder att jag inte har internet på ca TVÅ veckor :-(
Detta har den följden att det kan ta ett par dagar innnan ni som vill få till gång till de interna sidorna får tillgång.
2003-11-10 David

Höstfesten03...

...ska alla gå på tycker jag.

Nästa vecka kommer vi i styrelsen att stå i B-huset under lunchtid och sälja billiga biljetter till årets roligaste fest!
2003-11-05 Tomas

Höstfest! (?)

Jo... jag har läst om någon Höstfest på lappar på skolan och det verkar kul. När kommer jag kunna köpa biljetter och var?

/Sugen
2003-11-05

BILDER, BILDER, BILDER....

....massor med bilder! FRÅN SPEXET Eldorado, hittar ni här!

Jag har bara orkat kommentera de första 47 ännu så länge men ni får gärna kommentera resten själva, hur mycket som helst.
2003-11-05 Emil

Och om man vill sitta i orkestern...

...då skickar man ett mail till orkestern@lulespexet.com

Lycka till!!!
2003-11-02 MLI

Söka spexet!

För att söka spexet mailar du någon av följande: syochsmink@lulespexet.com, dekor@lulespexet.com, regi@lulespexet.com, eller staben@lulespexet.com. Den sista om du inte riktigt vet vad du vill söka.

Lessen att ingen info om detta finns upplagd, hoppas detta har varit till hjälp iaf.
2003-11-02 Emil

musse ser inte så pigg ut

jag saknar ER!!!!!

detta är inget utanförkontrollsnack. jag menar det verkligen........mm det gör jag faktiskt.

förlåt Johannes, det ska aldrig ske igen
2003-11-01 Karolina

Alltså...

Jo... jag fattar att sidan kraschat och grejer, men... varför står det inget om när man ska söka SPEXET och hur man i så fall gör, på den här sidan... ?

Hej då
2003-10-30

Appropå sången igen

Jag menade inte att Lulespexets omstarter är dåliga men det var väldigt kul när Holgerspexet körde helt olika låtar som omstarter och att de var väl genomarbetade. Å andra sidan brukar Lulespexet ha fler låtar inlagda (som inte är omstarter) så det blir nogungeför lika många låtar. Det är bara det att Holgerspexet hade längre mellanrum mellan sångpartierna, fast när det väl kom en sång tog de ju en 3-4 sånger på raken. Jag menar inte att det ena alternativet är bättre än det andra men det var iallafall väldigt lyckat när Holgerspexet gjorde så iaf.
2003-10-30 Annelie

jaså..

jag ser väl ingen antydan på att årets omstarter var dåliga.. jag måste läsa fel i sådan fall.

/poncho
2003-10-30 poncho caput

Holgerspexet

Hej! För er som inte vet så har jag flyttat till Linköping och doktorerar på hälsouniversitetet. Igår såg jag Holgerspexets spex "Wyatt Earp". Holgerspexet är Linköpings medicinarespex. Linköping har två spex; LISS och Holgerspexet och det var LISS som var med i Örebro på SM. Föreställningen igår var dock helt OK. Manus saknade visserligen röd tråd och hade ingen poäng, men de hade ganska avancerad koreografi på danserna och det som facinerade mig mest av allt; DET FANNS MINST TVÅ LÅNGA OCH UNIKA OMSTARTER TILL VARJE SÅNG! Och vid varje låt blev det verkligen minst 2 omstarter. Alla med ny koreografi och ljus!
2003-10-30 Annelie

Vilken fantastisk fadäs

Underbart att se, hela sidan caput, ja jävulberg

Är poncho ett levande rimlexikon?

2003-10-25 kj

Ja, Olympia, det var ett spex det!

JA FFAttar ingenting. Hårddiskkrasch? Nå, är det någon som vet när höstfesten blir av i år? Jag har ett hål att TETA, s.m.s.
2003-10-25 Violanders

Lunch, någon?

Hej!
Måndagen den 3:e november är jag uppe i Luleå för att redovisa mitt eminenta exjobb.
Är det någon som känner för att luncha med mig då så är det bara att slänga iväg ett mail.
2003-10-23 Sara

fantastisk lyrik

fin manuskille det där.
2003-10-20 jaxell

visar min insida

jag vill ha en ny hemsida,
olik en kultursida,
men gärna en medeltida,
en som ger oss rätsida,
på alla snedvrida,
samtida,
framtida,
likvida,
problem likt en skuggsida
på ett skepp vars slagsida,
kan inskrida
på var mans bittida baksida,
huruvida det är en bredsida,
eller bara en dåtida,
forntida,
nutida
ganska smal rullskida.
Dags att fortskrida.

/erik
2003-10-18 poncho caput

Jag vill bli medlem

Men jag märker att ni saknar information om det på hemsidan. Hur gör jag för att bli medlem?
2003-10-13 Jaxell

En liten uppdatering

Hej!!!
Skulle bara medela att nu funkar de internasidorna :-), fast det saknas medlems lista, spextra artiklar, finurliga kommentarer i den interna gästboken medmera. Saker som ingen mer än jag och Emil kommer åt :-(

Så nu ska det bara fyllas på med medlemmar i medlems listan och sen kommer ni åt de interna sidorna.
Men efter som det är stabs överläming denna helg så kommer ni nog att få vänta tills nästa vecka någon gång.

Föratt göra er lite mer nyfikna så kan jag medela att det har kommigt till en ny funktion på de interna sidorna.

David Å
2003-10-10 David Åberg

Japanskt spex

Vill bara säga att jag saknar er alla och att jag har stora planer på att dra igång ett japanskt spex så snart jag känner mig tillräckligt säker att rimma på japanska. Det är inte de lättaste ska ni veta, men om några år kanske.
2003-10-10 Jaxell

Tro inte på honom!

Tomas ljuger. han känner inte heller någonting...
2003-10-08 Mia

Go En Vikingasaga också

I alla fall tyckte jag mig känna igen ett par rader därifrån. Fast det kunde lika gärna ha varit en iller, jag har ju så små pupiller.

För övrigt så har David och Emil även mina sympatier.
2003-10-08 Tomas

Go Olympia, det var ett spex det

Va trevligt att det är fler än jag som springer omkring och citerar gamla spex :-)
2003-10-08 David

Så länge det finns hopp finns...hopp kvar

En liten uppdatering på vad som händer.

Under natten har arbetet med att rekonstruera databasen påbörjats. När arbetet avbröts för sömn imorse hade vi nästan lyckats rekonstruera det mesta. Dock är ju innehållet i databasen försvunnet för tid och evighet.

Arbete pågår nu för att försöka sparka igång interna sidorna. Ganska mycket jobb återstår men sidorna funkar i "betaversion" för oss, dock dröjer det innan de läggs ut skarpt igen.

Jaha, nu vet ni lite mer. Tack Mia och Jaxell för sympatierna, det värmer!
2003-10-08 Emil

Jag känner... Ingenting

Mitt hjärta har slitits ur min kropp och nu kan jag varken känna lycka eller smärta.
Jag vet att om hjärtat vore på plats skulle jag tycka lite synd om David & Emil...
2003-10-08 Anna-Maria

Neeeeeeej!!

Ack och ve, smärtan är mig för stor
mina sorgetimmar äro 24, jag har till och med glömt bort vart jag bor!
Vadå bor, varför ska jag betala hyra?

hör mig hör mig hör mig jag vill ha en ny sajt!
önskar att vi kunde få tebax varje bite.

Spexhemsidan stod för finess och förfining. Varför gick den bort i spontan självförtvining??

Hårddiskras? Är det så mitt liv ska tas?
2003-10-08 Jaxell

jaha

säger ni det.
2003-10-08 Niklas

Totalt haveri

Bara så att ni vet så jobbas det för fullt med att återställa hemsidan och nu kan ni använda den externa gästboken iallafal.

P.S. Bara så att ni vet så jobbar jag och Emil dyngnet runt nu, så det är därför vi är lite frånvarande om ni nu skulle råka träffa oss (Utom hus).
2003-10-08 David Åberg
Tidigare Senare

Skriv inlägg

Lösenord

Rubrik

Namn

Email

Inlägg

Gjord av svett och tårar, inget blod; men mest av webbgruppen 2005